Qui Som?

El CCCA som un centre d’art de proximitat. Volem trencar amb la visió que tenen moltes persones que l’art contemporani és alguna cosa aliena a elles i que no s’entén.

Treballem per acompanyar una ciutadania crítica i amb ganes d’aprendre, fomentant la creativitat i projectes artístics basats en la proximitat, la participació i la inclusió, estimulant el treball comunitari, vivint el procés com a la part més important d’aquest intercanvi creatiu. Entenem la cultura i l’art com una poderosa eina de cohesió i canvi social per a les persones i la col.lectivitat. En aquesta aventura ens hi acompanyen molts col.lectius ciutadans que veureu reflectits a Complicitats.

D’altra banda, al Centre, també exposem obra feta per nenes i nens, amb tallers realitzats al mateix centre o a col·legis que col·laboren en les exposicions i que faciliten un diàleg intergeneracional, didàctic i molt enriquidor. Amb una proposta expositiva anual de març a juliol, dedicada al públic familiar, s’acosta l’art contemporani a tothom de manera lúdica i participativa… el Centre dels Petits Artistes!