Espais d’aprenentatge

Volem que el CCCA sigui un centre d’art proper, viu, obert i lligat a la comunitat, per tant per a nosaltres la formació ha de ser l’eix clau de la nostra feina. L’art és un llenguatge universal que ens permet treballar per abordar múltiples realitats. L’art, la cultura i l’educació són les grans palanques de canvi per assolir societats més justes i una ciutadania més crítica.

 

GUIA EDUCATIVA

L’objectiu de les diferents propostes educatives és que els alumnes tinguin contacte amb els llenguatges artístics i la creativitat, també treballant conceptes emmarcats en el currículum escolar, tal i com proposa la Transpedagogia, que ens ofereix una nova visió de l’experiència artística, posant el focus en el procés pedagògic, entenent l’art com un vehicle per comprendre el món i el nostre univers personal. Basem els nostres tallers en els principis ecosòfics, per tal de promoure una nova visió de les persones, la comunitat i el planeta.

Aquí trobareu l’enllaç a la Guia Educativa >> Activitats Educatives Sant Boi (Art)

 

TALLERS ARTÍSTICS DEL CCCA

El CCCA proposa des dels seus Tallers artístics experiències complertes en l’aprenentatge artístic per a infants i adults:

Taller d’Arts Plàstiques >>
Des de fa més de quinze anys el Taller d’Arts Plàstiques funciona donant servei a totes les persones dels 6 anys fins els 99, persones interessades en l’experiència creativa en primera persona. Classes de dibuix i pintura per a tos els nivells, des de principiants a experts.

El curs de pintura per a persones majors de 12 anys consisteix en  l’aprenentatge de diverses tècniques pictòriques, teoria del color, tendre i aplicar els conceptes de perspectiva, anatomia, i composició.

Pels infants el curs promou l’expressió artística (treball amb formes, volums, textures i estímul de la creativitat), adreçat a infants/adolescents d’entre 6 i 11 anys.

Taller de Ceràmica- Som Terra >>
SOM TERRA defensa una pedagogia que posa en valor l’ús de les mans, integrant el seu poder creatiu, expressiu, constructiu i transformador.  Es treballen les tècniques de modelatge a ma i a torn i la tecnologia ceràmica (esmalts, engalbes, coccions,… ).

Pels infants el projecte pedagògic integra una formació en valors, enfocada en el desenvolupament del potencial creatiu de l’ésser humà per a una participació activa i conscient en la cooperació per a la sostenibilitat integral de la biosfera.

Aquí trobareu més informació dels Tallers Artístics, tarifes i horaris (pdf) >> CCCA Tallers Artistics 22_23