Espais en Trànsit

Cuando el río suena… Artpostal solidari per l’altra punta del món!

Activitats Noticies

El CCCA s’afegeix a una iniciativa d’artivisme que aquests dies el Batxillerat Artístic de l’Institut Camps Blancs està portant a terme, una actuació de solidaritat amb la població de Río Ceballos a Córdoba, Argentina.

L’any 2015 la població de Río Ceballos situada al Cordón de las Sierras Chicas, va patir una gran tragèdia, una catàstrofe natural que va inundar gran part del municipi i que va provocar la mort de moltes persones, i no es va fer justícia.

Des d’aleshores es celebra una efemèride testimonial dirigida per l’artista argentina Maria Castillo i que reivindica que coses com aquestes no tornin a passar mai més enlloc. La proposta és com un espai de memòria del medi ambiente i el patrimoni natural d’aquell territori i dirigit al món gràcies al poder transformador de l’art curant les ferides d’aquest ecocidi. Iniciatives com aquestes ens ajuden a reflexionar sobre temes tan importants com el canvi climàtic, l’ecologia i la vida al nostre planeta.

Si voleu participar, podeu enviar-nos postals fetes per vosaltres amb el tema de l’aigua, de 10 x 15 cm amb tècniques com collage, dibuix, pintura per una cara, i un missatge per l’altre. Amb tot el recull d’artpostal, les enviarem a Argentina i ells les exposen el dia celebrat. Participa gent i entitats de tot el món. La data límit per a recollir els dibuixos al CCCA és el 20 de novembre. (deixeu a Consergeria). Seran ben rebudes, gràcies!