Sala Gran

Propera exposició: ‘Projecta’t!’

Exposicions

Aquesta nova proposta neix fruit de la col·laboració entre la Fundació Orienta, que té com a objectiu l’atenció de la salut mental infantil i juvenil i BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona. A l’exposició es podran veure les produccions audiovisuals dels joves alumnes de Disseny inspirades en la prevenció de la salut mental a l’adolescència i el seu entorn. Tres anys de treball posats a l’abast i interès de la comunitat adolescent del nostre territori, dels instituts i associacions properes.

La visita proposada és un recorregut guiat per les diferents peces, amb la intenció d’oferir una experiència emocional, visceral i altament didàctica, que vol promoure la reflexió i el diàleg. Amb la intenció d’activar actituds resilients, mostra als adolescents que es pot demanar ajut a l’entorn, que es poden entrenar habilitats i que és possible mirar el futur amb esperança.