Sala Gran

‘Projecta’t’, una proposta expositiva sobre salut mental i adolescència al CCCA!

Noticies

Arriba una nova proposta que neix de la col·laboració entre la Fundació Orienta, entitat que treballa l’atenció de la salut mental infantil i juvenil i BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona un dels centres de disseny de referència a Catalunya.

A l’exposició es podran veure les produccions audiovisuals dels joves alumnes de Disseny inspirades en la prevenció de la salut mental a l’adolescència i el seu entorn i amb l’ús del micromapping com a tècnica artística. Tres anys de treball posats a l’abast i interès de la comunitat adolescent del nostre territori, dels instituts i associacions properes.

La visita proposada és un recorregut guiat per les diferents peces, amb la intenció d’oferir una experiència emocional, visceral i altament didàctica, que vol promoure la reflexió i el diàleg. Amb la intenció d’activar actituds resilients, mostra als adolescents que es pot demanar ajut a l’entorn, que es poden entrenar habilitats i que és possible mirar el futur amb esperança. Aquí us deixem un video promocional d’aquesta proposta feta per joves i per a joves i professionals del sector.