Sala Magna

Últims dies! “Desde el silencio”, de Raul Hidalgo.

Exposicions

Raúl Hidalgo no va néixer sord, però la pèrdua continuada de capacitat auditiva l’està conduint dia a dia cap al silenci. Aquest silenci és viscut per aquest artista com un equilibri vital de forces contraposades: des de l’aïllament i la incomunicació a l’alliberament i l’aprenentatge. Tot és un equilibri vital que es pot veure a les seves imatges, amb una contraposició de llum/ombra que aconsegueix dotar d’una corporeïtat escultòrica a tot allò que s’interposa davant el seu objectiu.

Raúl Hidalgo ha publicat a revistes de moda i diversos magazins d’art. A 2022 ha guanyat el segon premi als visionats SIGMA. Ha exposat a diversos festivals de fotografia, també a la Casa Golferichs de Barcelona i té obra a la col·lecció permanent del XCèntric del CCCB.

 

Inauguració: Dijous 8 de setembre a les 18:30
Més informació de l’autor AQUÍ.