Sala Gran

Exposició “Alberto García-Alix: imatge i música” dins el Festival Altaveu

Exposicions

En el marc del 33è Festival Altaveu arriba una exposició sobre el fotògraf Alberto García-Alix Premi Nacional de Fotografia 1999.

Un recorregut per la seva etapa com a fotògraf de la movida madrileña, on va ser fotògraf de grups com Alaska,  Kiko Veneno, Radio Futura o Gabinete Caligari. Hi haurà portades de discos, cartells de concerts o fotografies promocionals que formen part de l’imaginari col·lectiu i d’una època, més de 100 peces procedents en la seva majoria de la col.lecció privada de l’artista. També gràcies a la col·laboració de RTVE es podrà veure el curtmetratge  “No hables más de mí” (1984) on García-Alix és actor, guionista i director, junt amb una petita mostra de l’ Alix escriptor, amb textos vinculats directament amb la música i alguns dels seus primers herois musicals.


Inauguració: Divendres  9 de setembre 18:00

Més informació del 33è. Festival Altaveu AQUÍ