-

“Tres camins, tres fins” a L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental

Noticies

Des de fa molts anys, el CCCA col.labora amb el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i el projecte Torrents d’Art, una relació que permet alimenta-nos i atendre les necessitats artístiques i emocionals dels usuaris d’aquests serveis de salut mental. Els propers dies 10 al 12 de juny,  L’Altre Festival internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que es celebra a Barcelona, acollirà l’exposició  que Can Castells i la clínica Sant Carles del Parc Sanitari ha estat treballant amb el dibuix, una obra digital “Tres camins, tres fins”, de l’artista Tramabarceló, que recull part del procés i els testimonis en primera persona del taller d’art a la Unitat de Sant Carles 2/3 que va acabar materialitzant-se en una exposició al hall de l’Hospital General de Sant Boi.

La proposta es presenta dins una funció combinada de teatre sensorial, l’escolta i altres aquest diumenge 12 de juny a les 12:30 hores.
I us convidem a assistir-hi!