Sala Magna

“Un Tast d’Art”, l’exposició dels tallers artístics del CCCA!

Exposicions Noticies

Torna “Un Tas d’Art”, l’exposició dels alumnes dels tallers artístics del CCCA!

Serà una mostra dels treballs realitzats pels alumnes dels tallers d’Arts Plàstiques i de Ceràmica del CCCA on veureu diferents tècniques que s’han anant aprenent o perfeccionant al llarg del curs.

Una de les propostes pedagògiques del centre són els seus Tallers artístics, experiències complertes en l’aprenentatge artístic per a infants i adults. Els tallers són Taller d’Arts Plàstiques Classes de dibuix i pintura per a tos els nivells, pels més grans l’aprenentatge de diverses tècniques pictòriques, teoria del color, tendre i aplicar els conceptes de perspectiva, anatomia, i composició, i pels infants es promou l’expressió artística (treball amb formes, volums, textures i estímul de la creativitat)

L’altre taller és el Taller de Ceràmica (Som Terra) on des de la ceràmica es defensa una pedagogia que posa en valor l’ús de les mans, integrant el seu poder creatiu, expressiu, constructiu i transformador.  Es treballen les tècniques de modelatge a mà i a torn i la tecnologia ceràmica (esmalts, engalbes, coccions… ). I per a la canalla, el projecte integra formació en valors, enfocada en el desenvolupament del potencial creatiu de l’ésser humà per a una participació activa i conscient en la cooperació per a la sostenibilitat integral de la biosfera.

 

 

A la imatge:
Bodegó, de Josep Vilalta Tor.