Sala Gran

Nova exposició: “VERD”.

Exposicions

Arriba una nova producció expositiva dedicada al públic familiar, una mostra que té l’objectiu de replantejar-nos la nostra relació amb el món vegetal: VERD.

Abans érem un amb la natura, en temps molt pretèrits i en algunes cultures actuals, les representacions de la natura eren divinitats, simbolismes que calia escoltar i respectar… Què ens ha passat? Què hem deixat pel camí? Cap a on anem? Sense les plantes no som res, la vida al planeta no seria possible. Les plantes ens proporcionen l’aire que respirem, el menjar, la medicina, i fins i tot la biotecnologia!

Però que hem fet o fem nosaltres per elles? Els avenços en la botànica han posat de manifest que les plantes són capaces de comunicar-se, defensar-se, curar-se, ser solidàries… potser no són tan diferents de nosaltres! Què està a les nostres mans per a mantenir el planeta VERD? Tot això i molt més ens ho expliquen obres d’artistes com Perejaume (+Comalade i Casasses), Fina Miralles, Xavier Masero, Tatiana Blanqué, Pilar Rosado, Albert Llobet, Antonela M. Lauri, Tatiana Blanqué, Tim Lahan, Antoni Illena, Erick Hernández, Francesc de Diego, Dolors Villadelprat, Sergi Quiñonero, Joanna Bermúdez, Emma Morales, Pepe Serra, Marco Ranieri, Ana Matey, Àngels J. Sagués, Anna Pujol, Edu Ruiz, Francesc Baiget, Gaspar Burón, Genisa Jodar, Ivan Bravo, Joan Rodó, Joana Hernández, Josep Safont, Juan Carlos Lozano, Júlia Jarne Sardà & Javier Jaén, Julian Glander, Mar Gálvez, Marcos Rivero Mentado, Maria Cosmes &Carlos Pina, Pere Baguena&Mireia Oliva, Rosa P. Almeida, Remei López, Silvia Alcalà i Suzane Davit i amb la participació imprescindible dels centres educatius Antoni Gaudí, Vicente Ferrer i Can Massallera.

L’exposició anirà acompanyada d’activitats paral.leles de les quals us anirem informant!
Us oferim una oportunitat per a gaudir de l’art, aprendre i reflexionar en família!

Inauguració dissabte 19 març 12:00h.
Dimecres 30 març a les 18:30 performance a càrrec de l’Escola de música Blai i Net i Bob Morris
Accés lliure.