Sala Gran

“AIGUA”, una nova gran exposició!

Activitats Exposicions Noticies

… Aigua!
Una nova exposició per aquest març per a tota la família on l’art contemporani ens acosta a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur més immediat!

El nostre cos és un 60% d’aigua. Necessitem aigua per beure, per rentar-nos, per fer créixer les plantes, per jugar, per viure. Però malauradament, estem contaminant-la! En aquesta exposició per a tota la família, l’art ens acosta a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur… Cuidem-la!

AIGUA és una exposició d’art contemporani pensada per tota la família on podreu trobar obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi.

Amb una estació subaquàtica, jocs i altres curiositats, aquesta exposició vol sensibilitzar-nos de la necessitat d’entendre el cicle de l’aigua, les seves problemàtiques i aprendre a cuidar d’aquest recurs tan necessari per al nostre planeta… Art, consciència i diversió per a tothom!

Els artistes participants són:
Martín Azúa, Francesc Baiget, Antonio Berral, Enric Berral, Iván Bravo, Olga Capdevila, Carmemix, Pelle Cass, Oscar Cobo, Felix Colgrave, María Cosmes, Fou, Marta Guijarro, Josefa Hernández, Cristina Iglesias, Glòria López Llebot, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Xesco Mercé, Sergio Mora, Carlos Pina, Paloma Rincón, Jordi Rocosa, Francesc Roig, Berta Ros, Humbert Ruiz, Vilalta Tor, Mayte Vieta i Zigor.

I els artistes petits són:
Alumnes tallers artístics del CCCA, Escola Antoni Gaudí, Escola Can Massallera, Escola J. M. Ciurana, Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat.

Entre les propostes artístiques i altres instal.lacions que trobareu, a partir de la situació sanitària vigent, fins a l’estiu podreu gaudir d’activitats paral.leles. Gràcies a tothom!