Espais en Trànsit

L’acció d’amagar-se com a pretext per a una mostra escultòrica

Noticies
El 8 de gener la Fundació Suñol de Barcelona inaugura una petita mostra escultòrica on ha participat el CCCA.

L'experiència és el resultat de la col.laboració entre Torrents d'Art, entitat cultural del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, la Fundació Suñol i el nostre Centre, i alhora una intervenció desinteressada amb l'artista irlandesa Sinéad Spelman dins l'exposició que actualment presenta la Fundació "ACTO 40: Sinéad Spelman. Descanso en la huida."

Aquest gener, la Fundació Suñol de Barcelona inaugura una petita mostra escultòrica on ha participat el CCCA. L’experiència és el resultat de la col.laboració entre Torrents d’Art, una entitat cultural del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, la Fundació Suñol i el nostre Centre, i alhora una intervenció desinteressada amb l’artista irlandesa Sinéad Spelman dins l’exposició que actualment presenta la Fundació “ACTO 40: Sinéad Spelman. Descanso en la huida.”

Durant algunes setmanes persones pacients del Parc Sanitari i alumnes del Taller de ceràmica del CCCA dirigits per la professora Zita Rodrigues, han estat creant petites escultures figuratives ceràmiques relacionades amb el fet d’amagar-se, i relacionant aquesta experiència amb els estats emocionals col.lectius que l’artista estudia.

El resultat el podreu veure fins el 12 de gener a la Fundació Suñol http://www.fundaciosunol.org/es/event/acte-40-sinead-spelman/ a Passeig de Gràcia 98, i la inauguració serà el 8 de gener a les 12 hores.