Sala Gran

Exposició “Ludo, ludere, Ars”, el joc com a espai de creació.

Exposicions
Una exposició col.lectiva tridimensional que juga al voltant del joc com a espai de creació com a fil conductor. Resultat d'un treball d'investigació per part d'alumnes d'Escultura de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, aquesta mostra proposa obres on el públic té un paper d'observador i a més ha d'assumir un paper actiu on les sensacions, transformacions i les mutacions sofertes durant el joc.

Una exposició col.lectiva <i>tridimensional</i> que juga al voltant del joc com a espai de creació com a fil conductor.

Resultat d’un treball d’investigació per part d’alumnes de la facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona, aquesta mostra proposa obres on el públic no només té un paper d’observador, sinó que aquest ha d’assumir un paper actiu on les sensacions, transformacions i les mutacions sofertes durant el joc, seran construcció i reflexió de la mateixa obra d’art.

Els artistes participants ALESSANDRA ENRIQUENZ, NATÀLIA FERNÁNDEZ, FAYNA NIEVES RAMOS, JORDI CAMPRUBÍ, JENNIFER ROS, JOAN SOLÉ, MARIA BERNAT, JOAN BOIX, MIGUEL MOLINA,  BERNAT BERINI, EMILI MORRERES i SALUA ARCONADA,  plantegen amb un llenguatge lúdic noves maneres de percebre, entendre i deconstruir realitats estètiques, sensorials i socials. Tot vindrà acompanyat d’algunes activitats relacionades amb aquesta  recerca. Gaudiu-la!

<b>Inauguració el 10 de gener a les 18h.</b>