“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.

Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.

Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

Exposició "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS

Sala Magna

Exposició "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS

El treball de Nien Boots representa els contes de fades, com una forma antiga de compartir valors i educar els nens. T'ajuden a reconèixer el perill, t'empoderen, t'ensenyen la importància de l'empatia i, sobretot, estimulen la fantasia i la creativitat.

05/09/2019

19/10/2019

COSMOCASA al #LAC19

Sala Gran

COSMOCASA al #LAC19

Arriba un nou LAC carregat de sorpreses, un #LAC19 ple d’aires femenins i col.lectius que han estat treballant la part més íntima de tota persona… el microcosmos personal, la pròpia casa, aquell espai personal i intransferible que fa part de l’essència d’un mateix… Benvingudes a COSMOCASA!

07/09/2019

28/12/2019

Mostrar historic