“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.
Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.
Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

EXPOSICIÓ 'Veyo-Veyo', de LAURA TIETJENS.

La Saleta

Nova proposta pictòrica de l'artista holandesa Laura Tietjens a LaSaleta!

15/06/2017

22/09/2017

Un LAC que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat

Espais en Trànsit

Un LAC que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat

El LAC és el fruit d'una feina que ha aplegat durant mesos els esforços de molts col·lectius de la ciutat i alguns creadors de Sant Boi i de l'entorn que han fet un paper de mediació artística. A finals de setembre, per fi, es podrà veure el fruit de tot plegat a diferents espais de la ciutat.

11/08/2017

31/12/2017

PROJECTE Laboratori d'Art Comunitari

Sala Gran

Una nova edició del LAC i la incidència de l'espai a la ciutat

L'Eduard Ruiz serà el comissari d'aquesta edició del LAC, I proposa l'enunciat 'Espais de carn i ossos' un concepte que ens convida a repensar les nostres capacitats per veure el territori amb una mirada critica des de l'art contemporani: com es construeix la identitat de la nostra ciutat i com els canvis urbanístics ens fan canviar a tots?

23/04/2017

30/09/2017

Mostrar historic