“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.

Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.

Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

#LAC19 i "Cosmocasa": Sobre les cures, sobre la intimitat, sobre la seva visibilització (part I).

Sala Gran

#LAC19 i "Cosmocasa": Sobre les cures, sobre la intimitat, sobre la seva visibilització (part I). Una mirada a cadascuna de les instal.lacions d'aquest projecte.

Voldríem explicar-vos amb més detall cadascuna de les instal.lacions que trobareu al Cosmocasa del #LAC19 resultat de la interacció i les reflexions compartides entre 6 artistes dones i diferents col.lectius de la ciutat sobre la casa, els seus espais i els somnis, les cuidadores i tot allò que envolta aquest microcosmos íntim i alhora secret... No diuen que cada casa és un món?… Per a nosaltres cada casa és un cosmos!

10/10/2019

27/12/2019

Exposició "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS

Sala Magna

Exposició "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS

El treball de Nien Boots representa els contes de fades, com una forma antiga de compartir valors i educar els nens. T'ajuden a reconèixer el perill, t'empoderen, t'ensenyen la importància de l'empatia i, sobretot, estimulen la fantasia i la creativitat.

05/09/2019

19/10/2019

Tandem for Europe, el CCCA, Sant Boi i la ciutat suïssa de Pfyn

Sala Gran

Tandem for Europe, el CCCA, Sant Boi i la ciutat suïssa de Pfyn

Què te a veure un poblet suís de 2.000 habitants ple de factories de vaques i una ciutat metropolitana com Sant Boi?
Tandem for Europe! Ara us ho expliquem aquí...

20/09/2019

31/12/2019

COSMOCASA al #LAC19

Sala Gran

COSMOCASA al #LAC19

Arriba un nou LAC carregat de sorpreses, un #LAC19 ple d’aires femenins i col.lectius que han estat treballant la part més íntima de tota persona… el microcosmos personal, la pròpia casa, aquell espai personal i intransferible que fa part de l’essència d’un mateix… Benvingudes a COSMOCASA!

07/09/2019

28/12/2019

Mostrar historic