“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.

Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.

Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

'Refugitas, l'odissea cap a Europa', fotografies de Sergi Càmara.

Jardins

'Refugitas, l'odissea cap a Europa', fotografies de Sergi Càmara.

Una selecció de fotografies de Sergi Càmara, figura emergent de la fotografia documental a Catalunya, mostra la perillosa i llarga ruta cap a Europa de molts refugiats de procedència diversa, i el camí que han d’emprendre a la recerca d’una nova vida lluny de la guerra.

02/12/2018

16/12/2018

Exposició "La Realitat com a Pretext", d'Anna Donaire

Sala Magna

Exposició "La Realitat com a Pretext", d'Anna Donaire

Mostra fotogràfica 'La Realitat con a Pretext', amb Anna Donaire, fotògrafa santboiana i des de fa pocs dies nova presidenta de l'Associació Fotogràfica Afoboi, mostra el seu particular concepte de les realitats.

15/11/2018

29/12/2018

Mostrar historic