“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.

Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.

Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

Exposició 'Perspectives del Passat', de Jesús García Martínez

Sala Magna

Exposició 'Perspectives del Passat', de Jesús García Martínez

Artista santboià, exalumne de Juan de Andrés, un dels referents del constructivisme i la proporció àurea a Sudamèrica, Jesús García Martínez és especialista en pintures de gran format on el color juga el paper de narrador.

24/01/2019

12/03/2019

Exposició "Ludo, ludere, Ars", el joc com a espai de creació.

Sala Gran

Exposició "Ludo, ludere, Ars", el joc com a espai de creació.

Una exposició col.lectiva tridimensional que juga al voltant del joc com a espai de creació com a fil conductor. Resultat d'un treball d'investigació per part d'alumnes d'Escultura de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, aquesta mostra proposa obres on el públic té un paper d'observador i a més ha d'assumir un paper actiu on les sensacions, transformacions i les mutacions sofertes durant el joc.

12/01/2019

02/03/2019

Mostrar historic