“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.

Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.

Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

NOVA exposició a partir d'aquest setembre: "RASEN".

Sala Gran

NOVA exposició a partir d'aquest setembre: "RASEN".

L'any 1998 a l'escola d'art de Can Massallera, i sota la direcció del professor i creador uruguaià Juan de Andrés, va néixer 'Rasen'.
El grup el formaven vuit artistes de Sant Boi que van fer del constructivisme el seu full de ruta, i que marcà tota una manera d'entendre l'art contemporani a la nostra ciutat.

09/09/2021

24/10/2021

"No Door - No Window", de Charo Gálvez, NOVA exposició!

Sala Magna

"No Door - No Window", de Charo Gálvez, NOVA exposició!

Una nova exposició "No Door - No Window", de l'artista Charo Gálvez s'exposa al CCCA a partir d'aquest setembre.
Una proposta que juga amb la fotografia i la instal.lació, i les simbologies.

07/09/2021

18/10/2021

"FORA", per Lorena Ruiz Pellicero

Sala Magna

"FORA", per Lorena Ruiz Pellicero

"En situacions extremes com la que vivim actualment, els individus podem arribar a un estat de pèrdua de la pròpia identitat i, conseqüentment, sentir-nos aliens al nou món que ens envolta".
Una nova exposició, singular i diferent, amb el videoart com a protagonista, una sèrie de nou peces que es van realitzar in situ als carrers de Sant Boi.

17/06/2021

31/07/2021

"AIGUA", NOVA EXPOSICIÓ!

Sala Gran

"AIGUA", NOVA EXPOSICIÓ!

AIGUA és una exposició d’art contemporani pensada per a tota la família on podreu trobar obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi.
Obrim el 22 de març, coincidint amb el 'Dia Internacional de l'Aigua'.

22/03/2021

31/07/2021

Noves propostes del BAAU als carrers del Barri centre!

Espais en Trànsit

Noves propostes del BAAU als carrers del Barri centre!

Recordeu que en parlàvem de la coordinació del CCCA en aquest projecte al Barri Centre que va néixer amb la finalitat de millorar l'espai urbà del barri, co.laborant entre veïnat, entitats i artistes el territori? Doncs des de fa pocs dies ja tenim dues noves instal.lacions que estem segur gaudireu tant com nosaltres!

15/02/2021

30/12/2021

Mostrar historic