“El artista ha de jugar el rol de acomodador del público”, Javier Peñafiel.
Volem promoure el debat, la reflexió, la crítica i treball amb valors per poder crèixer i empoderar-nos gràcies a l’instrument de l’expressió artística, fomentant diàlegs i relats captivadors, fruits de les nostres inquietuds i de les nostres xarxes relacionals (artistes, col.lectius, grups, entitats) incidint a totes les propostes en la importància fonamental del procés.
Els projectes i les exposicions ens permeten articular tota una sèrie de propostes i activitats amb la ciutadania que es caracteritzen per un recorregut conceptual que ens faciliti treballar amb les persones, evitant els posicionaments elitistes per tal de fer-les entenedores i viure-les com una experiència col.lectiva.

 

 

"PEDRA, FUSTA, FERRO", una retrospectiva sobre l'escultor PERE GARCIA LEYES

La Saleta

"PEDRA, FUSTA, FERRO", una retrospectiva sobre l'escultor PERE GARCIA LEYES

Segur que molts coneixeu l'obra de l'escultor Pere Garcia, però si us diem que haureu passat desenes de vegades fent voltes i voltes al voltant d'una de les seves peces - la rotonda del rugby - segurament ara l'ubicareu molt millor, oi? Doncs no us perdeu aquesta nova exposició!

30/11/2017

01/02/2018

Un LAC que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat

Espais en Trànsit

Un LAC que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat

El LAC és el fruit d'una feina que ha aplegat durant mesos els esforços de molts col·lectius de la ciutat i alguns creadors de Sant Boi i de l'entorn que han fet un paper de mediació artística. A finals de setembre, per fi, es podrà veure el fruit de tot plegat a diferents espais de la ciutat.

11/08/2017

31/12/2017

Mostrar historic