Volem que el CCCA sigui un centre d’art proper, viu, obert i lligat a la comunitat, per tant per a nosaltres la formació ha de ser l’eix clau de la nostra feina. L’art és un llenguatge universal que ens permet treballar per abordar múltiples realitats. L’art, la cultura i l’educació són les grans palanques de canvi per assolir societats més justes i una ciutadania més crítica.
Guia Educativa
L’objectiu de les diferents propostes educatives és que els alumnes tinguin contacte amb els llenguatges artístics i la creativitat, també treballant conceptes emmarcats en el currículum escolar, tal i com proposa la Transpedagogia, que ens ofereix una nova visió de l’experiència artística, posant el focus en el procés pedagògic, entenent l’art com un vehicle per comprendre el món i el nostre univers personal.
Aquí la trobareu >> CCCA Propostes Educatives 2017_18 .
Tallers Arts Plàstiques
Des de fa més de quinze anys el Taller d’Arts Plàstiques, funciona donant servei a totes les persones des dels 6 anys fins els 99, persones interessades en l’experiència creativa en primera persona. Es realitza una exposició a final de curs.
Joc Lliure
Properament.