Arriba ‘Colors’, una exposició que parla de colors, els colors i totes les seves dimensions emocionals, científiques, sociològiques i sobretot artístiques. Es veuran els colors com a matèria primera que es pot tocar, escoltar i fins i tot menjar. I no només això sinó que Colors és una experiència en colors lúdica i didàctica adreçada expressament als més petits.

Des de fa dos anys el CCCA Sant Boi és per definició un centre d’art de proximitat, que treballa els seus projectes fomentant la participació, la inclusió i el treball comunitari amb molts col.lectius de la ciutat. I ara obre una altra pota: el Centre es vol convertir en un espai de referència territorial adreçat als més petits, amb propostes didàctiques i divertides, i Colors és aquest projecte pilot que vol ajudar a aconseguir l’objectiu.

Els propers mesos el CCCA exposarà a Colors obra feta per nenes i nens, que ha estat realitzada a les escoles del municipi o al mateix centre. S’acompanyaran de peces destacades de creadors contemporanis i d’artistes locals, proposant un enriquidor diàleg intergeneracional: des de Guinovart a Guillermo Mora, Mariscal, Brosmind, Albert Llobet, Humberto Ruiz o Fou. Instal·lacions interactives, jocs didàctics i activitats paral·leles s’han dissenyat ad hoc per aquesta ocasió, com la conferència teatralitzada de Mariscal o el taller per aprendre a fer colors com a l’edat mitjana, i totes gratuïtes!

AQUÍ us hi podreu inscriure i descobrir totes les activitats que es realitzaran al Centre al voltant de l’exposició, maneres molt interessants de conèixer molt més d’aprop aquest fascinant món dels pigments!

 

Imatges: Laura del Valle / CCCA editors.