El nostre cos és un 60% d’aigua. Necessitem aigua per beure, per rentar-nos, per fer créixer les plantes, per jugar, per viure. Però malauradament, estem contaminant-la! En aquesta exposició per a tota la família, l’art ens acosta a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur… Cuidem-la!

AIGUA és una exposició d’art contemporani pensada per a tota la família on podreu trobar obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi.

Amb jocs d’aigua infantils, platges 2.0, una estació subaquàtica i jocs i altres curiositats, aquesta exposició vol sensibilitzar-nos de la necessitat d’entendre el cicle de l’aigua, les seves problemàtiques i aprendre a cuidar d’aquest recurs tan nev¡cessari per al nostre planeta… Art, consciència i diversió per a tothom!

Els artistes participants són:
Martín Azúa, Francesc Baiget, Antonio Berral, Enric Berral, Iván Bravo, Olga Capdevila, Carmemix, Pelle Cass, Oscar Cobo, Felix Colgrave, María Cosmes, Fou, Marta Guijarro, Josefa Hernández, Cristina Iglesias, Glòria López Llebot, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Xesco Mercé, Sergio Mora, Carlos Pina, Paloma Rincón, Jordi Rocosa, Francesc Roig, Berta Ros, Humbert Ruiz, Vilalta Tor, Mayte Vieta i Zigor.

I els petits artistes són:
Alumnes tallers artístics del CCCA, Escola Antoni Gaudí, Escola Can Massallera, Escola J. M. Ciurana, Institut Camps Blancs de Sant Boi de LLobregat.

Entre les propostes artístiques i altres instal.lacions que trobareu, fins a l’estiu, podreu gaudir d’aquestes activitats paral.leles gratuïtes d’aforament limitat i que haureu de RESERVAR si voleu assistir-hi a partir del 9 març!

Una producció de l’Equip del CCCA. (Departament de Cultura – Ajuntament Sant Boi de Llobregat). Amb el suport i col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Aigües de Barcelona, Museu de les Aigües Agbar, Universitat de Barcelona, APSub, Àrea Metropolitana de Barcelona, BellanauticaLEPE i RSB.

Post vinculats:
Activitats paral.leles de l’exposició AIGUA