NOVA exposició a partir d'aquest setembre: "RASEN".
L'any 1998 a l'escola d'art de Can Massallera, i sota la direcció del professor i reconegut creador uruguaià Juan de Andrés, deixeble de Joaquín Torres García, va néixer Rasen.

El grup el formaven vuit artistes de Sant Boi que van fer del constructivisme el seu full de ruta, i que marcà tota una manera d'entendre l'art contemporani a la nostra ciutat.

Seguint la filosofia del moviment constructivista, es pretenia superar la figuració amb l'abstracció geomètrica, un art que es caracteritzava per les formes, els colors primaris i les imatges simples amb l'aplicació d'una plàstica essencial.

Rasen estava format pels artistes José A. Alonso, Fernando Castillo, Pedro Font, Josefa Hernández, Artur Jiménez, Héctor Márquez, José Muñoz i Carmen Ríos.

Una exposició 100% santboiana, que representà l'inici i consolidació per a molts dels seus membres de les seves carreres professionals, una manera de veure i entendre allò que els va condicionar i allò que els donà ales per donar forma a la seva proposta artística desenvolupada a les arts plàstiques, l'escultura o la performance a partir d'aquesta experiència col.lectiva, una iniciativa que va néixer a la nostra ciutat.