'Ponts per l’acollida'
Ponts per l’acollida (#PontsPerlAcollida) és un projecte escolar de reflexió sobre el dret d’asil en què han participat tretze escoles de la ciutat.
S'ha realitzat una campanya de carrer on es recullen les reflexions que s'han fet a les aules. Tot plegat, conclourà el 20 de juny, Dia mundial de les Persones refugiades, on es realitzarà una instal•lació artística comunitària.

En aquesta proposta, el CCCA junt amb l’artista Nine Boots, també hi col.labora: cada escola participant disposa d’un 'pack artístic’, amb totxanes i pintura, material amb el qual construiran un pont, un pont que estarà coronat per un missatge curt donant la benvinguda a les persones refugiades. La instal.lació la podreu veure a la Pl. Ajuntament el mateix dia 20... Welcome, 'Ponts per l’acollida'!