"FORA", per Lorena Ruiz Pellicero
En situacions extremes com la que vivim actualment, els individus podem arribar a un estat de pèrdua de la pròpia identitat i, conseqüentment, sentir-nos aliens al nou món que ens envolta. En ‘Fora’ jugo amb la idea de col•locar-nos com a observadors en el lloc de l’alienat, per, d’alguna forma, empatitzar amb els anhels i nostàlgies que a molts individus els fan sentir desconnectats de la pròpia realitat avui dia. Lorena Ruiz Pellicero.

Una nova exposició, singular i diferent, amb el videoart com a protagonista, una sèrie de nou peces que es van realitzar in situ als carrers de Sant Boi.
Cada peça es titula amb un verb, com Mirar, Respirar, Sortir, Creure, Connectar, Viatjar, Tocar, Fer i Volar. A totes hi ha un denominador comú que et transporta a un altre lloc, que no hi és però que podria ser-hi.
És possible col.lectivitzar experiències, o emocions, per això en aquella localització on es va dur aquella experiència, hi ha un marc negre, i un codi QR i accedir amb un dispositiu a aquella obra, creant així una ruta per la ciutat, segurament una altra obra afegida a aquesta experiència.