Exposició: "Mierda, una película que te cagas", de PuroFake
La plataforma www.purofake.xyz és un espai que convida a pensar críticament els més joves i ho fa adoptant el seu propi codi, l'anomenat codi Zeta.

La pantalla és avui en dia la via d'accés a la cultura, per això els missatges d'aquest espai en format audio_ment_visual, adaptant les propostes al format més adeqüat per incidir sobre aquells que semblen no pensar o ho fan d'una manera que la cultura, l'art i la filosofia contemporània no aconsegueix copsar, deixant en mans del mainstream o l'entreteniment, a tota una generació orfa de contingut cultural d'interès real per al Zeta, essent força difícil competir per la gran oferta que circula per les xarxes. Aquest és un problema que PUROFAKE aborda des del seu canal, amb propostes que provoquin pensament crític llançant missatges amb el llenguatge de les xarxes socials i intentant establir converses d'interès amb els zetes.

"El delicado perfume de una flor o el exótico color de sus pétalos, tienen origen en las oscuras profundidades del subsuelo excrementicio, allí donde germina todo lo que crece sobre la superficie de la tierra y en dirección al calor de la luz del Sol. Un origen de MIERDA, similar al de un futuro pospandémico, la realidad de mierda en la que hoy nos parece hundirnos, es la inspiración escatológica para el futuro". Si aceptas que así sea, sino desprecias el momento, tu momento, este momento nuestro… Un momento aparentemente caca, muy caca, pero donde ya está todo aquello que está por venir.

PUROFAKE presenta en format shitstorm“MIERDA, una película que te cagas”, com anàlisi d'aquesta realitat.

Veniu a veure i interactuar amb aquesta proposta que de ben segur, us faran pensar!