Noves propostes del BAAU als carrers del Barri centre!
Recordeu que en parlàvem de la coordinació del CCCA en aquest projecte al Barri Centre que va néixer amb la finalitat de millorar l'espai urbà del barri, co.laborant entre veïnat, entitats i artistes el territori? Doncs des de fa pocs dies ja tenim dues noves instal.lacions que estem segur gaudireu tant com nosaltres!

1. Mar de poesia. La primera és de l'artista Nien Boots qui ha realitzat una intervenció aèria al passatge de l'Ateneu Familiar del barri antic. La peça està inspirada en el passat prehistòric de Sant Boi, quan estava cobert pel mar. La instal.lació representa set onades i les inspiren frases basades en històries explicades pels veïns del barri en aquell carrer, quan anaven a l'Ateneu Familiar, o a veure cinema.

2. Nena i mirall. Una intervenció de l'Estudi 1859.
Consisteix en intervenir i crear un diàleg entre l'escultura de La Nena a una de les places del barri i un objecte.

Cadascuna de les dues intervencions d'estils ben diferents, us sorprendran, per fresques, innovadores en aquest context històric i divertides... Ja ens explicareu!