"AIGUA", NOVA EXPOSICIÓ!
El nostre cos és un 60% d’aigua.
Necessitem aigua per beure, per rentar-nos, per fer créixer les plantes, per jugar, per viure.
Però malauradament, estem contaminant-la!
En aquesta exposició per a tota la família, l’art ens acosta a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur… Cuidem-la!

AIGUA és una exposició d’art contemporani pensada per a tota la família on podreu trobar obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi. Obrim el 22 de març coincidint amb el Dia Internacional de l'Aigua.
Trobareu una estació subaquàtica (que us sorprendrà!) i altres curiositats en aquesta mostra artística, que ens ajudarà a tenir consciència i sensibilitzar-nos de la necessitat d’entendre el cicle de l’aigua, de les seves problemàtiques i aprendre a cuidar d’aquest recurs tan necessari per al nostre planeta… Art, consciència i diversió per a tothom!

Els artistes que hi participen en aquesta exposició són:
Martín Azúa, Francesc Baiget, Antonio Berral, Enric Berral, Iván Bravo, Olga Capdevila, Carmemix, Pelle Cass, Oscar Cobo, Felix Colgrave, María Cosmes, Fou, Rafael Romero Pineda, Josefa Hernández, Cristina Iglesias, Glòria López Llebot, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Xesco Mercé, Sergio Mora, Carlos Pina, Paloma Rincón, Jordi Rocosa, Francesc Roig, Berta Ros, Marta Guijarro, Humbert Ruiz, Vilalta Tor, Mayte Vieta i Zigor.

I els petits artistes han estat:
Alumnes dels tallers artístics del CCCA, les Escola Antoni Gaudí, Escola Can Massallera, Escola J. M. Ciurana i l'Institut Camps Blancs de Sant Boi de LLobregat.

Una producció de l’Equip del CCCA.
(Departament de Cultura – Ajuntament Sant Boi de Llobregat).
Amb el suport i col.laboració de la Generalitat de Catalunya, , Universitat de Barcelona, APSub, Àrea Metropolitana de Barcelona, BellanauticaLEPE i RSB.