Exposició: "Poètiques de resistència/resiliència".
Una mostra que presenta diferents propostes artístiques d’alumnes i ex alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.
Com a persones creadores que són, els/les artistes novells que participen d'aquesta exposició, fan les seves reflexions al voltant dels moments viscuts durant la pandèmia a partir de premisses com aquesta:

La brutal realitat de la pandèmia i el que en deriva ens força –ens obliga– a replantejar els principis i fonaments de l’art en una societat que desapareix per moments: més que líquida, descobrim ara una societat volatilitzada, críptica, desesperada. La desigualtat que creix de manera desmesurada i el canvi climàtic, que ja es mesura en catàstrofes. Les violències, directes o estructurals, derivades de diferències mal enteses. Cada vegada més descosits, ens cal emparar-nos en valors positius i transformadors.
Com a noves persones creadores, els i les artistes novells han de presentar percepcions del món que els hi ha tocat habitar –viure– amb llenguatges que adrecin aquestes problemàtiques. Amb propostes artístiques que deixin de banda prejudicis impostats, han de buscar el diàleg amb el públic per generar confluències i complicitats.


Projecte inclòs dins el conveni que el CCCA té amb la Universitat de Barcelona. Un cop finalitzada la mostra, el col.lectiu artístic proposa una activitat online on poder cocrear plegats: Activitat on line: Propostes de cocreació de de l’exposició Poètiques de resistència/resiliència.

Comissarien: Andrea Martínez Arroyo, Anaïs Civit López i Rafael Romero Pineda.