NOVA EXPOSICIÓ: LAC 2020
Aquest any el Laboratori d'Art Comunitari - LAC ha hagut d'adequar-se a la nova realitat, i la manca de possibilitats per treballar amb els col•lectius amb els quals col.laborem sovint, ens ha obligat a treballar propostes virtuals, evitant contactes i visites als hospitals, llar d'avis, escoles i centres de dia. Per això la proposta d'aquest any és diferent, amb 25 accions que també hem traslladat a la ciutadania i que també es podran fer durant l'exposició. Inauguració dissabte 24 octubre.

Artistes participants Andrea Martínez, Carol Jauregui, Helena Garcia, Laura del Valle, Monica Ballesteros & Monica Diaz (La Galia), Rosa Satoca i Zita Rodrigues.
Col.lectius participants Esfera Jove de la Fundació Marianao, Escola Antoni Gaudí, Col•lectiu de dones SUMA, Unitat de Sant Carles - Parc Sanitari Sant Joan de Deu, Grup de Persones amb Discapacitat de les Germanes Hospitalàries- Benito Menni, Servei de Rehabilitació Comunitària de Viladecans i Centre Penitenciari de Brians.