Exposició: OASI, de Xesco Mercé
L'exposició de Xesco Mercé recull l'esperit de continuar i superar entre tothom aquests nous temps que ens han tocat viure. Des d'aquest principi budista que posa en valor el fet que els problemes només es poden solucionar si tenim en compte a les persones que ens envolten, comença aquesta proposta. Tal com va deixar escrit Paul Éluard i ens recordava periòdicament una inquietant propaganda de colònia hi ha altres móns, però són en aquest.

També hi ha un altre Sant Boi, molt lluny d'aquí. A una zona de Sòria que anomenen l'Extremadura castellana, hi trobem l'ermita de Sant Baudelio, a les terres de Berlanga. Aquest singularíssim espai va ser molts segles el centre de la Terra de ningú, en una variable frontera de guerra entre l'Islam i la cristiandat. Meitat església preromànica, meitat mesquita mossàrab, San Baudelio era una mena d'oasi de treva al fragor de la batalla. La proposta de Xesco Mercé vol compartir aquest esperit, ser un lloc fora del món.
(Amb el suport de la Generalitat de Catalunya).