Un espai amb intenció d'espai de treball... Ozú!
Tenim la sort de poder comptar entre els pocs espais que tenim (se'ns fa petit el CCCA amb tantes activitats, i projectes, i ganes!), amb una sala de treball que fa un temps anomenem Sala Ozú (en un altre moment us explicarem d'on ve el nom ;D ) i que utilitzem per acollir aquells projectes artístics que necessiten del nostre ajut per tancar-se i parlar, i pensar i fer per a ells i altres activitats d'interès comú... La Sala la tenim plena i ens alegra, i tenim una llista d'espera llarga... Però no defallirem i anirem trobant espais i racons on poder desenvolupar les vostres idees boges i enriquir-nos mutuament... De moment som aquests per aquest 2020:

Dilluns Art i Enginy el taller infantil on desenvolupar la creativitat és el primer / Dimarts Afoboi entitat fotogràfica que proposa moltes sortides fora per a desenvolupar aquesta tècnica atractiva / Dimecres Grup Arterapia Fund. Equil.libri per familiars de persones afectades de salut mental i grup Tallers Manualitats Persones amb Discapacitats un racó agradable del nostre servei municipal / Dijous Artistes de carrer Benito Menni on les potencialitats dels nostre còmplices surten a la llum :D i Taller Sumi-E on l'art del zen sura per la pintura i altres formacions / divendres Espai Treball del LACon les nostres artistes deliberen i pensen les millors propostes d'aquest projecte d'art comunitari... Benvinguts totes!