Projecte Barri Antic Art Urbà (BAAU) part 2
El projecte Barri Antic Art Urbà (BAAU) ja és una realitat i comença a omplir d'art els carrers del nucli antic de Sant Boi. Són 8 els artistes i tots 8 residents al nucli antic qui han ajudat amb les seves propostes artístiques a millorar l'espai públic fent servir l'art i la cultura urbana com a elements de transformació, des d'una feina conceptual i d'ubicació d'espais en comú amb la ciutadania, i que també ha estat possible gràcies al finançament dels Pressupostos Participatius 2019.

Els 8 artistes del barri han estat Estudi 1859, Laura del Valle, Nien Boots, Iván Bravo, Rosa Satoca, La Gàl·lia, Carol Jáuregui i Iván Castro i han treballat amb missatges i valors positius relacionats amb la personalitat del barri antic i els seus habitants. Alguns ja els podeu veure, d'altres ben aviat, felicitats!

Estudi 1859
La Casa del Veí
C. Major, cantonada Jaume I. Gran il·lustració de vinil a una paret de la plaça de Llorenç Presas.
+ Va ser aquí
Diversos carrers del barri. Retolació de les caixes elèctriques amb noms de comerços antics que hi va haver al mateix indret.
+ La nena i el mirall
C. General O'Donnell, cantonada Nou. Mirall amb marc daurat davant de l'escultura 'Dona amb ocell'. Ocells sobre el cablejat de la llum.

Nien Boots
Un mar de poesia
Escales de l'Ateneu Familiar. Mòbil amb poesies penjat entre parets, amb reflexos blaus produïts per la llum solarIván Bravo
Mural lúdic
C. Riereta. Mural lúdic al terra per incentivar el joc infantil i inclusiu al carrer.

La Gàl.lia
Teixint relacions: fils individuals i col·lectius
Carrers Major i O'Donnell. Instal·lació amb tècniques com el ganxet o la mitja per simbolitzar els vincles emocionals de les relacions veïnals.

Carol Jáuregui
Mural de benvinguda
c. Josep Torras i Bages, davant estació FG (per confirmar). Mural de benvinguda a la ciutat, amb missatges contra els estigmes de la salut mental.

Rosa Satoca
Capelletes Paganes
Diversos llocs del barri. Petits mosaics de ceràmica que componen un mural més gran visible mitjançant QR a una aplicació mòbil

Iván Castro
Records als bancs
Rbla. Rafael Casanova. Retolació dels bancs amb frases de records de veïns i veïnes del barri.

Laura del Valle
Ordit & Trama
Torre del Sol. Pintura mural que reprodueix la cultura tèxtil de les diferents aportacions culturals presents a Sant Boi.

El CCCA n'ha fet la coordinació artística i l'assessorament. Contentes de la feina feta ;D

Info original AQUÍ.