Animalets del CCCA que ja no hi són
La setmana passada va morir el nostre gatet Sombra, un dels animalons residents del Centre i part de la colònia felina del barri, que des de feia temps vigilava els jardins de mals esperits...

Aquests animalets ens acompanyen des de fa molts anys (en Pyr, el gat blanc, és el nostre pioner) i són controlats per entitats com Progats, Llobregats, Peluts del RMCA etc. i tutel.lats per la municipalitat, gaudeixen d'espais propis i acondicionats on aquests voluntaris els donen de menjar, els vigilen si estan malalts, els duen al veterinari i ens expliquen, i fem i patim amb ells, conviure amb ells és un gran aprenentatge per a tothom. Tant ells com nosaltres vivim en l'hàbitat on hem nascut i crescut, i l'equip del CCCA, com qualsevol que calgui visibilitzar i ajudar, som amb ells, és el nostre col.lectiu faunístic, i avui ens en falta un... Sombra, que gaudeixis d'un paradís ple de gats i llaunetes, et trobarem molt a faltar!