Nova exposició "DREAMERS No ens prengueu els somnis"
El conveni amb la Universitat de Barcelona ens permet oferir propostes com aquesta que us presentem aquest nou any:

Al gener comença "Dreamers. No ens prengueu els somnis", una proposta expositiva que presenta diferents treballs artístics d’alumnes i ex alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Com a nous creadors i creadores que són, els artistes novells que participen en aquesta mostra es presenten com a éssers somiadors, que tot i tenir davant d’ells un present advers, no volen deixar de pensar en un futur millor a través de l'art. Veniu, observeu i reflexionem conjuntament... Benvinguts els "Dreamers"!

Artistes participants: Fayna Nieves Ramos , Diana Bonet Haberkorn, Álvaro Barbero, Jennifer Ros Albalá, Paula Vicente, Joan Solé Fornós, Martí Ishii, Marina Clemente Casamitjana, Maria Infiesta, Bernat Organista i Roa, Micaela Botelho Ferreira, Elisabet Giner Zapata, Jordi Cabedo Moyà, David González Vaca, Tania Poberezhna, Sara Marín.
Comissarien: Manuel Fontiveros Sánchez, Julio César Ortega Solano, Andrea Martínez Arroyo.


Col·laboren:
Eulàlia Grau Costa, Jaume R. Vallverdú, Joan Miquel Porquer, Rafael Romero Pineda, Anaïs Civit, Laia Moretó Alvarado, Juancho Pacheco Puig, Paco Navamuel, Lucido Petrillo, Grup d’Innovació Docent ATESI (Art, Territori, Estratègia docent, Sostenibilitat i Intervenció social, GINDO-UB/162) i Grup ApS(UB) – Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, Equip Deganal de la Facultat de Belles Arts de Barcelona i Mar Llop.

(imatge: Alex Saffran).