Projectes més enllà del CCCA
Com ja us havíem explicat algun cop, el CCCA també desenvolupa o participa en projectes més enllà de l'espai físic del Centre, i en aquest cas ens agradaria parlar-vos de dos, de ben diferents, que s'estan desenvolupant aquests dies... Entra rollo! ;D

La ceràmica i l'Escola Sant Josep
D'aquelles casualitats, de quan un pensa en l'altre i llavors s'encén la llumeta... El taller de Ceràmica del CCCA liderat per la mestra Zita Rodrigues fa temps que treballa més enllà dels tallers setmanals que s'ofereixen per adults i per a petits, i aquest és un d'ells. I els protagonistes, ara, són els adolescents. L'Escola Sant Josep i un curs dels seus alumnes estan treballant conjuntament la ubicació d'una instal·lació que lluità al hall d'entrada de l'Escola abans d'aquest Nadal. Ells treballaven el cos humà i la seva anatomia i al Taller, un dels temes que més es toquen és la terra com a element transformador de les emocions, dues línies de treball que han caçat a la perfecció... Veurem què surt de tot plegat!

Ràdio RSB i la comunicació
Des que es van traslladar a la nova seu del carrer Jaume I, participem en la decoració del seu gran aparador proposant una peça artística relacionada amb la comunicació d'un creador santboià: des de fa uns dies i per una bona temporada, gaudirem d'una obra de la il·lustradora Raquel Gu que parla precisament de la dificultat de comunicar-se, de les interpretacions que se'n deriven i molt més!

Aviat, més!