Personalitzem espais al Parc Sanitari!
Fa poques setmanes que junt amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Torrents d'Art i nosaltres hem començat un projecte d'art molt engrescador relacionat amb la millora dels espais per a un millor benestar dels usuaris d'aquest gran espai de salut. I ara us ho expliquem:

Dins els llocs privats de residència dels usuaris del recinte del Parc i en concret de la clínica Montserrat, s'ha fet una feina intensa i conjunta per a millorar els seus moments de descans i oci a partir de personalitzar els espais de convivència. La feina ha consistit en pensar entre tots els implicats i en equip com es podia fer per augmentar el benestar de tothom, i els espais eren una feina pendent! Compten també amb la col.laboració de joves artistes d'art urbà de la ciutat i un cop definit el projecte, han decidit que comencen per l'espai de televisió... i la temàtica és el far west!

I per què el far west? Doncs perquè la majoria d'usuaris són grans fans de les pel.lícules de l'oest!
I no sols això, molts dels personatges tindran les seves fesonomies, resultat dels retrats del fotògraf Raúl Hidalgo, professional de la moda, especialista en retrats i col.laborador de Larry Clark.

Per altra banda, l'artista Nien Boots junt amb els interns de les unitats 1, 2 i 3 de la Clínica Sant Carles estan personalitzant un mur del seu jardí amb animals totèmics que ells mateixos han dissenyat... Enhorabona a tothom!