Tandem for Europe, el CCCA, Sant Boi i la ciutat suïssa de Pfyn
Què te a veure un poblet suís de 2.000 habitants ple de factories de vaques i una ciutat metropolitana com Sant Boi?

El CCCA junt amb el #TransitorischenMuseum de la ciutat suïssa de Phyn vam accedir a #TandemEurope, un programa europeu de col.laboració cultural, competint amb altres 360 projectes d'arréu d'Europa. Dotze d'aquests projectes 12 van ser els seleccionats, i un va ser el nostre!!

"The Future Memory of Our Things" és aquesta idea que estem desenvolupant i que des del març passat ens ha portat a treballar a països tan diferents com Bulgària, Portugal, Grècia, i que te a Phyn i Sant Boi com a campaments base. La idea del projecte és posar en valor el concepte d' identitat europea a partir d'un passat comú, el món romà (totes dues ciutats tenim jaciments i patrimoni arqueològic important), un present amb punts propers i un futur amb perspectives canviants i un pèl al.larmants (canvi climàtic, globalització, tecnologia, societat...). I tot, reflexionant amb comunitats ciutadanes d'aquí i d'allà, provocant dinàmiques i espais de creació i dirigint aquesta aventura cap a expressions contemporànies i enriquidores!

Aquests dies l'equip suís està a Sant Boi i aquests dies els estem presentant a les comunitats amb les que treballem, una petita comunitat de dones i homes artistes que han estat col.laborant amb el CCCA en els dos últims projectes #CosmosalCCCA i #LAC19, els Artistes de Carrer de Benito Menni, les àvies i avis de la Llar Sant Josep, els companys del Departament de Cultura, etc .... Welcome a aquesta bogeria, seguirem informant😉