Exposició "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS
El treball de Nien Boots representa contes de fades.
Els contes de fades són una forma antiga de compartir valors i educar els nens. T'ajuden a reconèixer el perill, t'empoderen, t'ensenyen la importància de l'empatia i, sobretot, estimulen la fantasia i la creativitat.

Els contes la fascinen, com parlen de temes com entrar a la pubertat o convertir-se en un adult, com tracten l'amor i la desil·lusió, la vida i la mort... A algunes cultures, segons explicava Bruno Bettelheim, els contes fins i tot s'utilitzen com a medecina. Nien a més, contemporanitza els seus personatges amb un toc de malícia!

A la Sala Magna podreu veure els treballs pictòrics de l'artista holandesa resident a Sant Boi NIEN BOOTS i gaudir del seu món de fantasia i realitat a "¡Que me cuent@s!", de NIEN BOOTS... Benvingut, món del contes!

NIEN BOOTS a "¡Qué me cuent@s!"
5 setembre - 19 octubre 2019
Sala Magna del CCCA
Inauguració 5 setembre 18:30 h.