Taller: Pack astronòmic.
Visita guiada a l’exposició Cosmos i observació de la lluna amb telescopis.

En el marc del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, organitzem una activitat familiar conjunta pack Biblioteques + CCCA, que consistirà en una trobada amb visita guiada a l’exposició Cosmos, Art Alienígena i l'observació de la lluna amb telescopis.

El punt de trobada serà a les 20h. al CCCA i es farà una visita guiada a l’exposició Cosmos, Art Alienígena. Després es pujarà a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer per a l’Observació de la lluna a partir de les 22 h. amb Antoni Xavier Fernández i Josep Tarragó, membres de l’Agrupació Astronòmica Astrofels.

Activitat Familiar.
Aforament limitat. Inscripció prèvia obligatòria a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
(font imatge newatlas.com)