Els dimecres tarda al Jardí, activitats infantils i familiars d'estiu
Els dimecres de juliol s'omplirà el jardí del CCCA d'activitats infantils i familiars d'estiu!

Aquest estiu l'Ajuntament promou activitats per a les famílies a l'espai públic, amb jocs, tallers i oci educatiu i saludable a la ciutat, i aquest juliol ens toca a nosaltres. Amb la idea de fomentar i afavorir l'ús col·lectiu i comunitari de l'espai públic amb propostes d'oci educatiu, també es volen desenvolupar les relacions intergeneracionals entre canalla, familia i amics.

El passat juny Ciutat Cooperativa i Casablanca ja van oferir aquests tipus d'activitats i el juliol el CCCA farà el mateix els dimecres 3, 19 i 17 juliol de 17 a 20h. Entre les propostes que hi haurà als Jardins, un espai per nadons, jocs d'aigua, jocs gegants, espais de joc lliure, taller de circ i fins i tot una ecobarra pels berenars... Molta diversió i crema solar! ;)

Per a més informació, aquí us podeu descarregar el programa