#ARTaboo torna aquest estiu a Sant Boi!

#ARTaboo és un projecte europeu del programa Erasmus+ que es realitza entre diferents equips de joves europeus. Es treballa l'art des de la inclusió social, com a eina de millora del benestar personal i social. El tema d'aquest any està relacionat amb els prejudicis i es tornarà a treballar des d'aquest estiu amb els Hospitals de Salut Mental, en concret amb la clínica de les Germanes Hospitalàries Benito Menni.

Joves vinguts de Suècia, Rumania, Xipre i Holanda junt amb joves santboians, conviuran dins l'espai hospitalari i engegaran un projecte de street art similar al de l'any passat però que consistirà en un recorregut físic entre la Pl. Ajuntament i un mur del recinte hospitalari, un mur, que a hores d'ara ja és visible a la Plaça de la Vila i que serà el pròleg del què vindrà les properes setmanes, un missatge en viu dels prejudicis que es ténen amb la salut mental i les persones afectades... El CCCA s'ha encarregat de la producció artística de l'execució de l'obra.

Esperem que us agradi, a nosaltres molt!Ps. AQUÍ podreu visualitzar alguns dels videos que es van fer durant l'estada i producció d'ARTABOO.