Torna "Un tast d'Art"!
Torna "Un Tas d'Art", l'exposició dels alumnes dels tallers artístics del CCCA!

Serà una mostra dels treballs realitzats pels alumnes dels tallers d'Arts Plàstiques i de Ceràmica del CCCA on veureu diferents tècniques que s'han anant aprenent o perfeccionant al llarg del curs.

Els artistes participants en Dibuix i Pintura són Juan Alba / Miguel Almanza / Carme Barragan / Milagros Bielsa / Pedro Campoy / Paula Castillo / Berta Coca / Pilar de Benito / Martina Delgado / Dolores Espinosa / Mati García / Rosa Germès / Inés Hage / Genisa Jodar / Antonio Macizo / Isabel Martín / Rosa Murillo / Ana Pujol / José Robles / Miliu Sande / Laia Pugès / Blanca Pavón / Aina Borras / Manuel Baides / Mercè Martínez / Josep Vilalta i els alumnes del Taller de Ceràmica amb l'aprenetatge i seguiment de les professores Anna Claret i Zita Rodrigues.

La inauguració serà dijous 20 de juny a les 18'30 h. Us hi esperem!