#STREETARTJOVE amb Esfera Jove
#STREETARTJOVE és una iniciativa artística que ha engegat Esfera Jove de la Fundació Marianao i consisteix en incentivar i estimular l’expressió artística entre el jovent creant peces d'art inspirades en obres del projecte Me Lata. Aquesta visió artística contribuirà a expressar-se i reflexionar sobre les desigualtats en totes les esferes de la vida quotidiana, com el gènere, l'ètnia o les classes socials i tot allò que intercepti en el nostre benestar com a societat.

S'ha comptat amb un grup impulsor de 12 adolescents i joves d'Esfera Jove – Lokal 9 i de participants externs que amb experiències que han treballat amb imatges, fotografies, projectes reals que s'han anat posant en marxa i històries de vida, han realitzat un treball reflexiu que els ha dut a això.

Tota aquesta experiència que ha durat mesos, l'exposaran en format exposició al CCCA. Benvinguts sigueu!

Col·laboracions: Programa Vente Pa' ka, Fundació Marianao, Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF), Fundació Marianao, Procés Comunitari Marianaotécor i CCCA.