INTERCOSMOS SENIOR... ;)
Amb el títol de Intercosmos - A que ens referim quan diem el nostre món? les àvies i els avis de la Llar Sant Josep han participat també de les propostes de l'exposició "COSMOS, Art Alienígena al CCCA", i junt amb la creadora Andrea Martínez, que des de fa uns mesos també es la nostra becària de Belles Arts i s'està especialitzant en Art Comunitari, han realitzat unes peces que 'pengen' literalment d'un dels arbres dels Jardins.

Amb aquesta onírica insta.lació, han realitzat unes peces de fil que contenen relats, sobre allò que ens agrada i que per a ells representa el seu món, allò que es guarda dins d'un mateix amb el major sentiment. Les peces que pengen del gran arbre mantenen un teixit de resguard... Us convidem a veure aquesta proposta, una instal.lació feta pels seniors! ;)