TERRÍCOLES i COSMONAUTES, uns tallers d'estiu de l'Expo "COSMOS"
... En aquests tallers podràs viatjar a l'espai sense moure't de Sant Boi, i desenvoluparem la imaginació dels més petits en tallers de creació i experimentació basats en l'exposició COSMOS: fabricarem naus, robots,
planetes i supernoves amb materials reciclats i sostenibles mentre pensem i creem realitats espacials:

Com és el teu planeta? D'on véns tu? Què hi fas a la base lunar CCCA? Quin missatge portes per millorar l'univers? Vine a gaudir amb nosaltres la diversitat de la terra i del cosmos. Tots els éssers hi som benvinguts a "Terrícoles i Cosmonautes"!!

Els tallers seran setmanals o de dissabte.
Per apuntar-se, cal omplir aquests formularis:

Si sou una entitat o un grup, inscriviu-vos AQUÍ
Si ets una personeta inscriu-te AQUÍ

Més informació en aquest fulletó informatiu