L'escultor Ferran Soriano celebra 50 anys de la seva trajectòria amb l'exposició "Ad Infinitum"
L'escultor Ferran Soriano celebra 50 anys de la seva trajectòria a la galeria Ronda Barcelona amb l'exposició "Ad Infinitum"

Ferran Soriano amb estudi a la nostra ciutat, inaugura una exposició dedicada als seus 50 anys de trajectòria artística a la galeria barcelonina Ronda Barcelona exposant part dels seus millors treballs, així com altres peces inèdites... Enhorabona, Ferran!

Ferran ens ha deixat un escrit en relació a aquesta exposició:
Després d’uns anys de no exposar a Barcelona, la ciutat on vaig néixer, he volgut iniciar a tall de celebració amb dues exposicions – una fora de la ciutat – l’altra a aquest Centre, els meus 50 anys de dedicació a L’Art.
Soc conscient dels anys passats en aquesta brega, per un costat certament enriquidora, en l’aspecte vital i de fort creixement personal i, a través del qual, m’ha permès conèixer i freqüentar una quantitat de persones, algunes, referents per mi al llarg d’aquest trajecte, llocs, experiències que han conformat una manera de viure i d’entendre el món, i la condició humana, que no hagués arribat a conèixer mai segurament fent una altre activitat.
En aquesta exposició, bàsicament d’escultura i ha també dibuix, pintura i relleus, pretenc d’oferir un breu repàs de coses fetes els darrers anys, no mostrades i inèdites a Barcelona.
He posat els títols en llatí, un homenatge tal vegada a la mediterrània, molt present al llarg dels anys en la meva obra i, per mi, origen de les llengües que conformen una bona part del meu entorn i paisatge humà més pròxim.
Tanmateix doncs, reto un homenatge a l’Art en tots els seus àmbits, alguns dels que he treballat els ofereix-ho aquí, en aquesta mostra


Més informació a Ronda Barcelona http://rondabarcelona.com/exposicions/