El CCCA participa en un projecte de dinamització del barri Centre
Gràcies a la inversió dedicada als Pressupostos Participatius, el Barri Centre gaudirà els propers mesos de diferents iniciatives, i on nosaltres participarem estarà dedicat a l'art com a eina de transformació a l'espai públic.

En què consistirà aquesta col.laboració que el CCCA coordinarà? Doncs en fer participar conjuntament a artistes residents del barri i els veïns, tots grans coneixedors del territori on viuen, a identificar les seves mancances i les seves necessitats per millorar el seu benestar, i a partir d'un mapeig que se'ls proposarà, podran identificar llocs, espais, estructures que d'una manera creativa enriquiran i donaran valor a la vida del barri.

Què en sortirà de tot això? Doncs de moment no ho sabem ni nosaltres, es veurà a partir de la feina que artistes voluntaris (de moment n'hem identificat a 12) i el veïnat realitzin conjuntament, serà el resultat d'aquesta intersecció creativa i artística... La primera trobada està prevista pel dimecres 24 d'abril a les 19h. al CCCA i es preveu una primera acció pels voltants de la Capvuitada.

Si us animeu, artistes residents i veïns, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats de comptar amb la vostra col.laboració!