LUDUS ARS Jornades en recerca i docència artística: Jornada 2 març 11h - 15h.
III Jornada LUDUS ARS 2 de març de 2019 de 11h a 15h
Can Castells Centre d’Art, Sant Boi de Llobregat – CCCA


Metodologies de la creació a partir del joc, una jornada amb tallers infantils, expressió corporal i accions artístiques per a públic familiar. Jornades dedicades a l'experimentació del joc i el fet artístic organitzades per la Facultat de Belles Arts de la UB i relacionades amb l'exposició en curs.


PROGRAMA DEL MATÍ LUDUS ARS

>>PLANTA BAIXA>>

#11:00h. INAUGURACIÓ. Proposta de dansa contemporània (Institut del Teatre) amb Uni2 dels creadors i intèrprets Mauricio Zuñiga i Francine López.

#12:00h. Taller-conferència: escola El Roser de Sant Boi de Llobregat, Directora Marisa, Teoria de les peces soltes

#12:00h. Taller participatiu de l'artista Pablo Romero. “Lo que el viento se llevó”

#12:00h. Taller participatiu de l’artista Sara Marín: Unsicherheir y sociedad : el tejido

#12:30h.. Presentació Estels per la Pau [Cometas para la Paz], Fundació
#13:30h. Conferència-taller de les artistes Lola Callejón i Rocio Arregui : Revertir la huella. Representar, repensar y hacer efecto.

#13:30h. Conferència-taller de l’artista Fayna Nieves: ¿Y ahora qué?: Reflexión activa sobre la experiencia temporal y lúdica

#13:30h. Acció artística de co-creació de l'artista Rafael Romero Pineda: Dripp-Ink
>>JARDINS<<

#12:45h. Acte lúdic col·lectiu amb sentit de pau : Estels per la Pau [Cometas para la Paz], Fundació Comparte amb Mónica Bocaz Contreras i Philipe de Dinechin amb Claudio Lavanchy.

#14:00h. “Embolica’t”, finalització de les peces restants interaccionades pel públic durant la exposició “Ludo, ludere, Ars” de l’artista Bernat Berini.


>>SALA 1er PIS<<

#11:30h. Conferencia Laia Moretó : Dins i fora d’una presó

#12:00h. Taller-conferencia: Concha García (llibres infantils) i Ikrame Ayadi (i Marisa Guitart) sobre Las historias de Sofía, jugando con valores y emociones

#12:30h. Conferència Viure i narrar les vivències. Joc, creativitat i cura en experiències migratòries. Per Sónia Gardés Garcés De la companyia, @objectora, i Narradora Visual al Regne Unit.

#13:30h. Taller de creació artística/creació literària a partir d'un poema popular "La presó de Lleida", que ha estat musicada i que podríem escoltar primer. Per M. Àngels Massip.


AQUÍ podeu descarregar el programa de la Jornada.
Gràcies!