Exposició 'COSMOS, Art Alienígena al CCCA'
... Una gran exposició adreçada al públic infantil!
A Cosmos podreu fer ballar els planetes formant espirals de purpurina, conduir una nau extraterrestre, tocar un meteorit de 3.700 milions d’anys, conèixer a 250 alienígenes i moltes coses més envoltats de jardins i art contemporani... Art i ciència per a tota la família!

Des del principi dels temps i fins a l’actualitat, el Sol, la Lluna, les estrelles i els cometes han marcat l'evolució de l'ésser humà fins a l'actualitat. Han influït en la seva manera de viure, de pensar i de fer art.

Mirar al cel sempre ens ha fascinat i inspirat, perquè sabem que el Cosmos ha marcat la nostra vida, la nostra forma de sobreviure. Els artistes i els científics de l'actualitat, han intentat entendre i explorar el cosmos per saber-ne més sobre la vida, sobre la nostra existència i sobre nosaltres. Una part important d'aquest procés d'estudi l'han dut a terme dones. Massa temps invisibilitzades i silenciades, aquesta exposició és també un homenatge a totes elles...

L'eix central de l'exposició és la seva proposta artística, plena de peces fantàstiques de noms reconeguts i de nous talents, com la canalla escolar dels CEIP Benviure, CEIP Ciutat Cooperativa, CEIP Gaudí, CEIP Montbaig i alumnes del CCCA. Els artistes que han participat en aquesta proposta d'art contemporani adreçada al públic infantil són:

JOSÉ ANTONIO ALONSO / BEXAMÍN ÁLVAREZ / CARMEN BAENA / JOSEP BASSET / ANTONIO BERRAL / FERNANDO CASTILLO / EVRU / ANA FERNÁNDEZ / JOAN FONTCUBERTA / MANUEL FONTIVEROS / CHARO GÁLVEZ / FERRAN GARCÍA SEVILLA / BETTINA GEISSELMANN / AITOR GONZÁLEZ / SUZANA HENRIQUETA / GLÒRIA LÓPEZ / ROBERT LLIMÓS / LAIA MASÓ & PERE KONIEC / XESCO MERCÈ / BETTY MILLER / JO MILNE / EMMA MORALES / MORENO & GRAU / YOKO ONO (Homenatge) / NÚRIA PALMERO / JAUME PLENSA / GEORGINA RABASSÓ / JORDI ROCOSA / ORIOL RODRÍGUEZ / GUILLERMO ROS / ALFREDO SEGARRA / XAVIER SOTO / RAUL TÀPIA / EULÀLIA VALLDOSERA / MATILDE VELA / DOLORS VILLADELPRAT

Una proposta engrescadora per a petits i grans i una manera interessant d'apropar l'art contemporani als més petits de la casa i que en gaudeixin i experimentin. Hi haurà tallers, jocs, xerrades, pelis, teatre i altres activitats de les quals us n'informarem ben aviat... Benvinguts i benvingudes a COSMOS!


Una producció de l'Equip del CCCA.
(Departament de Cultura - Ajuntament Sant Boi de Llobregat).
Amb el suport i col.laboració de la Generalitat de Catalunya, EESA, IEEC, ICE, CSIC, Cinemes Can Castellet, Cal Ninyo, Tinta Invisible Edicions i Ràdio Sant Boi. Imatge expositiva Ivan Bravo i producció tecnològica Ivan Marzola.


Post vinculats:
Activitats paral.leles de l'exposició COSMOS
Un ovni en un jardí còsmic: Antonio Berral
Intercosmos Senior