LUDUS ARS Jornades en recerca i docència artística: Jornada II 9 febrer 12h.
Jornada II Experimentalitat i bones pràctiques: Integració, sostenibilitat i benestar. Debat, investigació, tallers oberts, accions artístiques i obres de co-creació. 9 febrer 12h.

Presentació del llibre "Cuentos de derechos contados al oído" + Accions artístiques al voltant de les obres de l'exposició 'Ludo, Ludere, Ars'.

Un llibre editat per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona dedicat als drets de la infància, amb 17 contes infantils i guies didàctiques de cadascun dels drets per treballar a l'escola, i il.lustracions realitzades per alguns dels participants de l'exposició col·lectiva 'Ludo, Ludere, Ars' que aquests dies podeu veure al CCCA.

Després es podrà gaudir d'una lectura en veu alta, una pràctica d'activitat didàctica i alguns jocs participatius. Al llarg del matí, també hi haurà diferents accions artístiques dels autors de les instal·lacions que són en aquesta proposta expositiva:

PROGRAMA DEL MATÍ LUDUS ARS

# Presentació del Llibre "Cuentos de derechos contados al oído" i activitat vinculada "Reil.lustrar contes".
(assistiran a la Jornada els coordinadors del llibre Dr. Isaac Ravetllat, Dra. Carme Panchon, Dra. Mercedes Gracenea, Joan Miquel Porquer i Eulàlia Grau amb els il.lustradors alumnat de la Facultat de Belles Arts i Dr. Rafael Romero).

# “Embolica’t”, acció artística que consistirà en la finalització d'una de les peces participatives per part del públic durant el primer periode de l’exposició “Ludo, ludere, Ars” amb l’artista Bernat Berini.

# Tallers col.laboratius amb les artistes de Ludo Ludere Ars: Alicia Blam, Fayna Nieves, Maria Bernat i Jennifer Ros

# Taller familiar "Teixim", de Sara Marín.

# Taller familiar "Ludere Lucis", d' Andrea Martínez i Anaïs Civit