TOMAS PRINS VLAAD DESMON Exposició de fotografies i pintura
Una exposició amb fotografies, pintura i videoinstal·lació que ens remeten a una història explicada com si d'un còmic es tractés a les parets de la Sala Magna, una història de sentiments inspirats en les companyes de la vida de l'artista.

TOMÁS PRINS VLAAD DESMON és un artista nascut i format artísticament a Holanda i resident a Sant Boi de Llobregat. Col·laborador del CCCA des de fa anys, participa sovint amb les seves idees i creacions artístiques en la dinàmica del centre de forma altruista.

La seva trajectòria artística, que va des de la pintura a la fotografia o el dibuix, sempre ens ofereix una mirada particular de la vida que ens envolta, del fenomen casual al qual estem exposats en qualsevol circumstància, i sempre amb l'interrogant i el plantejament del "jo" davant del dia a dia. Inauguració dijous 10 de gener a les 18 h.