'Refugiats, l'odissea cap a Europa', fotografies de Sergi Càmara.
Una selecció de fotografies de Sergi Càmara, figura emergent de la fotografia documental a Catalunya, mostra la perillosa i llarga ruta cap a Europa de molts refugiats de procedència diversa, i el camí que han d’emprendre a la recerca d’una nova vida lluny de la guerra.

Les imatges exposades al jardí de Can Castells visualitzen gran part del camí que han recorregut milers de refugiats que fugen amb determinació de la barbàrie i el caos, patint tota mena de riscos.

L'exposició itinerant és una iniciativa del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades creat pel Govern de Catalunya per facilitar l’acollida dels refugiats, està format per actors catalans públics i privats que treballen en aquest àmbit, i l'objectiu principal és sensibilitzar l’opinió pública catalana sobre el tema dels refugiats, coincidint amb la conjuntura actual en què arriben a Catalunya un contingent de persones refugiades.

Fes un gest simbòlic i vine a visitar-la, ajudem a revertir aquesta situació!