Exposició del ceramista Andreu Bosch
Fa uns mesos ens va deixar Andreu Bosch i Benejam, prolífic ceramista i escultor de Sant Boi que posseia una àmplia producció de peces ceràmiques i escultòriques de caràcter figuratiu força singulars. La seva familia ha decidit fer una exposició en homenatge a la seva figura i vendre part de la seva obra, la recaptació de la qual anirà a parar a l' ONG 'Coordinadora contra la Marginació de Cornellà' de la qual aquest creador en feia part. Divendres 30 de novembre a les 19h. us esperen al Local Social de Can Carreras.

A banda d'aquesta activitat, la familia Bosch ha ajudat a donar un impuls important al projecte del taller de ceràmica artística que duem al Centre des de l'any passat, gràcies a la donació de gran part del material de treball del taller del ceramista.

Des del CCCA el nostre agraïment més sincer... Gràcies!