El CCCA durant aquest 2018
Encara volem compartir més coses amb vosaltres, i és en relació a la tasca que estem fent des del CCCA en promoure l'art comunitari en altres projectes i participar al màxim en tot allò que ajudi a difondre'l, als nostres col.lectius i relacionar-nos amb propostes afins. I aqui van més dades:

Durant aquest 2018 ha passat que:

a. Hem participat en molts processos (nosaltres i els processos, el més important d'una creació artística, més que fins i tot els resultats) i projectes que s'han realitzat a ciutat: la participació de quatre escoles de la ciutat i 1.500 nenes i nens (CEIP Gaudí, Amat Verdú, Casanova i Casablanca) a l'exposició Colors, els districtes tenien ganes de fer coses, com al Barri Centre que havia arrencat un procés participatiu amb veïns i associacions i es va començar amb algunes decoracions nadalenques al carrer, a La Coope es va fer una instal.lació durant la Festa de Barri amb paraigües de colors, a Marianao amb l'Escola Gaudí es van decorar de colors els pil.lons del carrer que envolta l'escola i després amb prop de 800 nenes i nens vam celebrar i reflexionar sobre els refugiats, creant una gran instal.lació artística amb maletes a la Pl. Ajuntament. També ens van arribar a ciutat joves artistes europeus i vam coproduir tots plegats en tunnejar 'ArTaboo' el mur de l'Hospital Benito Menni i amb la implicació de diferents departaments municipals com Joventut o Cooperació i col.lectius ciutadans.

b. S'han realitzat 7 exposicions, algunes fruits de projectes que s'han anat realitzant al llarg de l'any, altres amb les obres d'artistes i diferents col.lectius, a la Sala Gran, LaSaleta o des dels Espais en Trànsit: "Pedra, Fusta, Ferro", una retrospectiva sobre l'escultor Pere Garcia Leyes, Tomas Prins Vlaad Desmon, improartista, Xavier Masero, Sobre el temps i l'ordre, Nati Comas i Josefa Hernández amb GeniAlogies. Amb veu de dones, Colors. Art i diversió per als + menuts! amb la participació d'escolars santboians, Guinovart, Guillermo Mora, Mariscal, Brosmind, Albert Llobet, Humberto Ruiz o Fou, els Premis de fotografia d'Afoboi. I properament i fins a finals d'any, un nou #LAC18.

c. Hem participat en conferències i ens van convidar a les "2das. Jornadas de Rehabilitación en Salud Mental" a Argentina, hem obert convenis de col.laboració amb l'Universitat de Barcelona i la Facultat de Belles Arts que ens han permès proposar activitats paral.leles molt interessants a Colors i obrir un cicle de Performance Artística, hem encetat els nous tallers de ceràmica per adults i infants i estem preparant d'altres... I encara no podem donar xifres, però hem augmentat en prop d'un 50% més les visites i la participació al CCCA... Happy!

I encara ens deixem moltes més coses.!
Molts muaks, sense la vostra complicitat el Centre no seria allò que ja és! ;)


Per a més informació, seguiu el canal de noticies que hem anat produïnt al llarg d'aquest curs AQUÍ